Čas

Žijeme v tak absurdním světě, že nejde poznat, co je pravda a co lež. Zda dietní opatření jsou správná, či špatná. Hlupáci s bohorovným klidem hlásají bludy, aniž to vědí a obyčejný člověk, který nečte biochemii, nemá vůbec žádnou šanci se v té změti informací zorientovat.

Jedině ČAS je veličina neúprosná a pod jeho optikou můžete zkoumat a vidět věci jasně.

Dnes již začínám desinformace v médiích považovat za úmyslně spekulativní, protože ačkoli byli upozorněni, že se sport zejména u žen nechová tak, jak Vám všem říkají, tak dále oslovují diváky ve stejném duchu.

Stále někdo vysvětluje, že to bez sportu nejde, a když, tak že zhubnete nezdravě, ale tak to prostě vůbec není!

Musíte rozlišovat mužský a ženský organismus. Jde o diametrální rozdíl a tady žádné genderové věci neplatí! Mužů se tuky ani voda nedrží, žen jako helvétská víra. Vše je právě posuzováno podle mužského metabolismu, ale ten ženský se chová jinak.

Pamatujte si, že pokud nemáte o dva dny déle o 200g méně, tak necvičte, protože Vaše tělo nedokázalo odbourat metabolickou vodu, kterou si vyrobilo (viz článek Pohyb). Nejdříve dejte dolů tuky (to jde právě metodou Systém asistovaného hubnutí® - nepotřebujeme, aby se ten člověk hýbal) a pak si cvičte pro radost!

Jak poznáte, že něco je správné a něco špatné?

Sledujte naše Reference a tam uvidíte, že ČAS pracuje pro nás. Prokazuje, že klidně můžete jíst úplně všechna obyčejná jídla, nic nevylučovat ze stravy a bez sportu zhubnout.

Umožňuje nám to metoda Systém asistovaného hubnutí®, díky které já osobně udržuji stejnou hmotnost již přes 14 let!

Nebojte se odhodit svá kila a již nikdy nenabrat!

Vaše

Lenka Náměstková, DiS.