Systém asistovaného hubnutí®?

Dieta 21. století!

24. 1. 2017

Řada lidí se diví, že pracně shodí nadbytečná kila, ale ta se vzápětí vrátí s dalším přírůstkem a váha je ještě vyšší, než vůbec začínali. Nerozumí tomu, začnou tedy znovu a naprosto si neuvědomují, že není jejich vina, že se toto děje!! Je to vina jednoho malého zařízení, které máme v hlavě, jmenuje se hypothalamus a řídí nám stravu, abychom vše přežili.

Ale hlavní skutečností, proč se to děje, proč mu to tak jde, je totiž to, že považujete stravu 20. století za „normální“!

Ale ona není normální, protože je 21.století a my stravu našich babiček a dědečků, pro které byla vytvořena, aby je vyživila, protože měli naprosto jiné nároky než my, musíme přizpůsobit novému století!

A to většinová společnost neudělala, protože ji neustále někdo bombarduje informacemi, co může, co nesmí, co je zdravé, co je nezdravé… a dezorientace je nyní tak vysoká, že většina lidí po všech svých pokusech zhubnout rezignuje na svou hmotnost a raději řekne, že bude tedy silná. Ale to je v dnešní době veliký omyl!!! Nikdy se to nezastaví! Když to nezastaví ten člověk, nikdy se to nezastaví. Lidé v Americe váží i přes 450 kg! Tělo dokáže nabýt do neuvěřitelných rozměrů a neustále sílit.

A začátek těch problémů tkví v tom, že lidem nikdo neříká: pizza večer je nenormální!, řízek večer je nenormální, palačinky večer jsou nenormální, bezedný kbelík je nenormální… Věta, že špagety jsou lehká večeře, mě dokáže rozpálit doběla! Je to silně sacharidová surovina, která jde kompletně do uložení, protože to tělo s tím prostě nic jiného udělat nemůže!

Přitom všechny potraviny jsou funkční! Všechny v těle pracují a dělají potřebné. Jde jen o to, abyste je používali správně. A v tom vám právě může pomoci Systém asistovaného hubnutí®, protože jsme vysledovali, co ty potraviny v těle dělají a dokážeme člověku nastavit režim jeho jídelníčku přesně na jeho poměry tak, aby jeho váha nejen setrvale klesala, ale aby si hmotnost udržel!!! To je to hlavní a důležité. Nejde o to zhubnout. To dokážete jakýmkoli způsobem, ale jde o to, abyste si hmotnost dlouhodobě udrželi a jedli běžná jídla, která ale zpracováváme způsobem diety 21. století.

Přemýšlejte, starejte se o svá těla, musí vám dlouho sloužit.

Vaše, dnes již 12 let udržující,

Lenka Náměstková, DiS.