Hlupák neví, že je hlupák

Těmito slovy bohužel musím někdy komentovat situaci, kdy hlupáci, bohužel i z řad odborníků, kteří si nedávají do souvislosti nové informace, neustále opakují 50 až 70 let staré překonané poznatky.

S bohorovným klidem trousí nesmysly a ani je nenapadne, že to v dnešní době již nesmysly jsou.

Vy, kdo máte hlavy otevřené, přemýšlejte, proč mohu již 15 let udržovat postavu i hmotnost z mládí, ačkoli jsem dříve, použitím těch starých metod, dokázala vážit i více než 86 kg a nyní, přestože jím všechno, nic nevyčleňuji ze stravy a necvičím, tak mám hmotnost o 26 kg nižší a vše v pořádku?

Samozřejmě, že všechny ty dietní režimy ke zhubnutí fungují, protože jsou založené na sníženém příjmu energie, ale neudržíte jimi hmotnost, protože tím, že snížíte příjem, snížíte i metabolický výdej těla, takže se dostanete do začarovaného kruhu, kdy tělo ševelí na neuvěřitelně nízké spotřebě a všechno se ukládá!

V Systému asistovaného hubnutí® je vše jinak. Nepotřebuji sportovat, protože potřebný vyšší výdej realizuji tělem zevnitř, právě tím obyčejným jídlem. Kromě léčebných důvodů nevyčleňujeme ze stravy nic. Jde jen o to, aby jídlo pracovalo pro vás a ne proti vám, jak ho ve většině případů necháváte pracovat, protože si právě necháváte do hlavy dávat staré informace, které jsou poplatné 20. století a dnes jsou překonané. Jsme v 21. století, potřeby těla se diametrálně změnily, ale vy jíte pořád podle starých pouček. Pak to vede k navyšování tuku v těle, protože je ho nadbytek. Tělo dělá jen to, co mu řeknete. Pořád je to o příjmu a výdeji.

Ale to hlupák neví, bohužel.

A proč si mohu být tak jistá tím, co tvrdím? No protože to prokázal ČAS!!! Čas pracuje pro nás, protože je čím dál tím více lidí, kteří již vědí, jak se o tělo mají starat a tím si dlouhodobě udržují hmotnost.

Nebojte se ptát proč! U nás Vám na všechny otázky odpovíme a vysvětlíme proč tomu tak je. Do Systému asistovaného hubnutí® jsou zapracovány poznatky předních vědců celého světa a zejména českých vědců, kteří na poli vědy udělali neskutečný kus práce, jen o nich nikde nikdo nemluví, protože byli skromní.

Že se miliony lékařů po celém světě mýlí, když tvrdí, že nesmíte jíst toto a nesmíte jíst toto a musíte sportovat a že když nesportujete, tak že je všechno špatně…? Ano! V tom tkví naprostá šílenost věci. Ale pravda vyplavala na povrch a už je to venku a nikdy se to nezmění.

Ačkoli je to pro řadu lidí nepříjemné zjištění, budeme se s tím muset vypořádat.

Buďte i Vy těmi, kdo začnou měnit atmosféru ve společnosti a každému, kdo potřebuje zhubnout a říká, že špagety jsou lehká večeře, budete říkat – mýlíte se!

Těšíme se na chytré lidičky a věříme, že jste to i Vy!


Zdraví a kila dolů přeje

Lenka Náměstková, DiS.