Jdu do toho

22. 5. 2013

Čas od času si povzdychnu ten či ta mají ale štěstí, to mě se stát nemůže. A přišel den kdy i mě štěstí navštívilo. Povídám si s kamarádkou Jitkou, jak ten náš život běží a co děláme. Ona se zmíní, že jde do nového dobrodružství a bude podnikat v oblasti zdravé výživy a snižování váhy. Hm, to je zajímavé. Potřebovala bych najít způsob jak odloupat přebytečná kila. Není žádný problém, oloupeme, praví Jitka. No, zapomeň na to, že budu běhat kolem paneláku a chodit někam cvičit! Neboj, znám způsob, při kterém je pohyb zakázaný, to je dietní režim pro hraběnky. Tak jdu do toho, věřím ti!

Dne 4. 10. 2012 první schůzka, výklad v čem dietní režim spočívá, co mám jíst, nejíst, jak jíst a hlavně objevena záhada jménem hypotalamus. Informací mnoho, mám co vstřebávat, letím na pracovní poradu, vše se mi honí hlavou, zvládnu, nezvládnu, jak to vymyslím…. První den jsem tedy nezvládla, ze všeho mě začala bolet hlava a nebyla jsem schopná ničeho. Ovšem pátek 5. 10. 2012 jsem zahájila svojí první snídaní – půlka rohlíku. Do této doby jsem nesnídala. Pokračování v průběhu dne – jablko, oběd bez polévky, mrkev odpoledne. Následoval obr nákup – zelenina, ovoce, ryby, jatýrka, kuřecí, ze všeho se mi točila hlava. A co večeře, jak teď, už mi nezbyl čas, nemám nic připraveného. Hurááá, vedle obchodu je vietnamské občerstvení. Jéééé, to je dobrot, hm, musím odolat. Odolala, můj první zeleninový salát k večeři. Mám za sebou první den, uf to byla dřina.

Sobota 6.10.2013 po mnoha a mnoha letech jsem se odvážila stoupnout na váhu. Pomooooc, to ne, to je hrozné, to není možné!!!! Váha ukázala 98,8 kg. Odskočila jsem půl metru daleko a začala plakat, pláču a pláču asi půl hodiny. Co jsem si to udělala, kam jsem se to dostala, co to je, jak to budu řešit, to nedám… Po hysterickém výlevu se dostavil do činnosti mozek, dáš to bojuj, zkus to, půjde to, věř Jitce.

Dala jsem to, dneska, když píšu je 22.5.2013 a moje dnešní váha ukázala nádherných 59,0 kg. Závidíte, jděte do toho, jde to!!!!!

klientka Systému asistovaného hubnutí