Jíst vše, necvičit a zhubout? Zázrak?

NE! Systém asistovaného hubnutí®!

17. 9. 2013

Když klientům řekneme, že je možné hubnout bez diety a cvičení, tak si ťukají na čelo a myslí si, že je chceme oklamat! Klient si toto ale opravdu myslí – ve světle těch dobrých rad, všemožných informací a zázraků do týdne, které kolují po internetu od všech rádoby odborníků. Je velmi těžké vysvětlit, že tomu tak není - o žádný zázrak se nejedná!

Ale u našich klientů je to jen do chvíle, než jim vysvětlíme, jak nám funguje trávení, co se se stravou v těle děje, jak celý systém pracuje, jak ve skutečnosti v těle pracuje sport, jak se v těle chová stres a jak to doopravdy zařídit tak, aby vám již jídlo neubližovalo.

Stanovíme kontrolní mechanismus pro klientův individuální denní rytmus (zohledňujeme směny a život celkově ) a klient již dovede zapracovat klasické jídlo do jídelníčku tak, že denně redukuje.

Ano, to je další mýtus, který SAH® zbořil!

Denně redukujeme 100 – 300 g dolů. Bez pilulek, bez sportu a všech možných cvičení, jen obyčejným jídlem.

Vypadá to jako zázrak, ale je to poctivá práce jak na straně klienta, tak jeho terapeuta.

SAH® je propracovaná metoda, která nic neponechává náhodě, redukce není výsledkem nahodilého jedení a držení omezovacích rad, ale pečlivě vede člověka k jeho normální váze základním jídlem a to za velmi nízké ceny.

Vyzkoušejte nás i Vy, výsledkem bude, že zhubnete a již si budete umět hmotnost udržet.

Pro více informací nás bez obav kontaktujte, nebo si přečtěte článek o tom, jak to funguje, kde se dozvíte další informace.

Další zajímavé příspěvky na téma hubnutí, naleznete v sekci články

diplomovaný nutriční terapeut
Lenka Náměstková, DiS.