Jsme tu pro Vás, abyste to nevzdali!

Často se stane, že se s velkým entuziazmem vrhnete na redukci nadváhy, ale po čase nadšení vyprchá a úmysl se rozplyne do všednosti. Vše nejde tak, jak si člověk představuje, okolí hází klacky pod nohy, práce je přespříliš a na jednoho člověka, který si ani neuvědomuje, že má ještě vnitřního nepřítele uvnitř své hlavy, to je prostě moc.

Od svého cíle odstoupí, řekne si, že to nedokáže, že tedy bude silný a tady je hlavní problém.

Lidé se mýlí, když si myslí, že se to narůstání váhy někde zastaví!! Nezastaví! V našich podmínkách nikdy, bohužel.

Potraviny jsou velmi kalorické, máme je na dosah ruky a nemusíme kvůli nim hnout ani prstem – ráj!

Tělo, které by mělo tuky vypotřebovávat, ten nával nemůže zvládnout. Ty nůžky se příliš rozevřely a pořád je to o příjmu a výdeji. Proto tolik lidí zápasí s nadváhou.

Většinová společnosti si vůbec neuvědomuje, že jídla, která tak ráda jí, byla vytvořena pro vyživení lidí v počátku 20. století. Ale my jsme v počátku 21. století!!! Jsme o sto let jinde, ale naprosto jsme nepřizpůsobili příjem stravy.

Proto je tu Systém asistovaného hubnutí®, protože to je dieta 21. století. Dovedeme zapracováním těch dobrých jídel do jídelníčku opravit zdravotní stav člověka!

A jsme tu proto, abychom Vás podpořili, abyste ve chvílích, kdy se začne úmysl rozplývat do všednosti, zabrali a nenechali se hypothalamem válcovat a dovedli svou hmotnost tam, kam patří. Udržování je mnohem snazší!

Nebojte se kontaktovat naše terapeuty, pomohou Vám prakticky, abyste se s nadváhou navždy vypořádali!

Zdraví

Lenka Náměstková, DiS.