Kdy začít s „dietou“?

Jak a kdy se odhodlat změnit svůj život?

18. 12. 2014

Také se řadíte mezi ty, kteří touží shodit pár kilogramů, ale stále se nedokážou odhodlat? Nemůžete najít vhodnou příležitost a ten správný čas kdy s hubnutím začít?

Je to těžké, o tom není pochyb.
Když je léto, tak jsou grilovačky a párty. Ať je volba točená desítka nebo kokteil Sex on the beach, odolávat se nám zdá téměř nadlidské. Když je zima, tak je přeci přirozené, že člověk „nabírá“ a připravuje se na chladné zimní období. Nepůjde přeci proti přírodě! To dá rozum. Ale tím to nekončí. Oslavy jsou další černou můrou, která nás pronásleduje. Minimálně jednou do roka máme narozeniny a nedej bože, pokud jsme ve svazku a máme děti!!! To se počet oslav ihned znásobí. Do toho připočítejte rozlučky, svatby, pohřby,..aj.
Jakoby by byl celý svět proti nám!

A kdy že je tedy ta nevhodnější doba?
Povím Vám jedno velké tajemství.
Nikdy v životě nenestane „ta“ pravá chvíle z vnějšku, protože nejdříve musí přijít zevnitř, od Vás samotných.
Jen Vy máte „tu“ moc rozhodnout se a začít.
Ale musí to vycházet z Vašeho vlastního rozhodnutí a odhodlání.

A až si budete letos dávat předsevzetí do nového roku, přestaňte plánovat nemožné, ale využijte síly přítomného okamžiku a tu změnu udělejte TEĎ!
Převezměte otěže svého života a rozhodnutí, že já sám jsem zodpovědný za vše, co se mi v životě děje.

Pokud Vás již nebaví sebou tahat „pěti, deseti, patnácti, dvaceti, třiceti, čtyřiceti,..kilový baťoh“, udělejte s tím něco TEĎ. Máte naši plnou podporu! Protože my víme, jaké to je. Každá z nás si tím prošla a denně prochází.
A netvrdíme, že hubnutí je nejjednodušší věc na světě, ale můžeme Vám ukázat cestu, která není zdaleka tak těžká a drastická, jak se ve Vašich očích může zdát.
Dejte nám příležitost Vám to dokázat.

Bc. Šárka Drábková
Diplomovaná nutriční terapeutka
Systém asistovaného hubnutí v Praze
drabkova@systemah.cz
732 329 680