Konkurence SAH

26. 6. 2014

Konkurence ze zoufalství pomlouvá, že naše hubnutí není zdravé. Opak je pravdou. Systém asistovaného hubnutí® vykazuje neuvěřitelné terapeutické schopnosti. To, co původně vzniklo jen jako prostředek k redukci, iniciuje v lidském těle samoopravné procesy a nastoluje potřebný řád a opravy. Naše těla jsou naprosto geniální a dovedou se skvěle opravovat - když k tomu dostanou příležitost. A tou se ukazuje právě Systém asistovaného hubnutí. Správné skládání stravy do těla, správný výběr stravy, správné suroviny ve správnou dobu, to vše je Systém asistovaného hubnutí®. Není to nahodilé hubnutí jako u ostatních redukčních strategií, je to naopak do poslední maličkosti propracovaný proces uplatnění biochemických poznatků, praktických opatření a psychologických tlaků, které u klientů vedou k denní redukci 100-300 g dolů. Není pravda, že by to nešlo, dobrý nutriční terapeut by už neměl nic takového tvrdit. A rozhodně by také neměl tvrdit, že bez sportu to nejde. Naopak. A není na tom nic nezdravého. Přesně opačně – jestliže u klienta zjistíme, že jeho metabolický obrat nedokáže odbourat sportem vytvořenou vodu, tak je pro něj sport nezdravý, protože poznenáhlu tloustne místo toho, aby hubnul!

A nic na tom nezmění fakt, že se tato vědomost spoustě lidí nehodí do krámu. Zoufalé je, že tato tvrzení přejímají nekriticky i lékaři, kteří by měli být těmi prvními, kteří by správně měli pacienty informovat.

Pohyb je velice důležitý, pro děti nezbytný, ale sport pro ženy okolo a po 40 je kontraproduktivní!

Vyzkoušejte si naprosto jednoduchou kontrolu. Jestliže dva dny po sportu nemáte o 200 g méně, tak nesportujte, protože váš metabolický obrat nezvládne přebytečnou vodu degradovat. Ta se dostane zpět do vyprázdněných buněk a ty začnou pracovat. Tukové buňky nikdy neumírají a naopak – vylapají ještě více, než tam bylo, protože jsou lačné!

Tak se nenechte znervóznit, a pokud sport není váš šálek kávy a nepřináší vám radost, tak zůstaňte v klidu a naprosto v klidu využijte Systém asistovaného hubnutí®, protože my vracíme glykémie do normálu, tlak do normálu, cholesterol do normálu, ... atd., jenom tím, že klientovi nastavíme jeho individuální správný režim podle jeho potřeby a nejen, že vyprázdní tuky bez ztráty svalů, ale následně si i dlouhodobě udržuje hmotnost tam, kde ji chce mít!

Samozřejmě i Systém asistovaného hubnutí® někteří lidé nezvládnou, ale není to jejich chyba, to jsou záležitosti hormonální a oni si jen neuvědomují dosah těchto procesů. Ale když se nevzdávají, tak i oni přijdou na to, jak si tělo správně řídit.

Lenka Náměstková, DiS.
diplomovaný nutriční terapeut