Plavky velikosti M

4. 9. 2013

Prázdniny jsou definitivně za námi a s tím i pomyslně končí léto, teplíčko, sluníčko, opalování a všechno to co k létu patří. Pro mě bylo letošní léto to nejkrásnější za mnoho let. Vůbec ne díky neuvěřitelným zážitkům v podobě cizích zemí nebo nové lásky, ale díky své nové postavě.

Vloni jsem byla nucená si koupit nové plavky. Bylo neuvěřitelné utrpení, protože jsem vybírala ve velikosti XXXL. Jak takové plavky vypadají si mnozí z vás (obzvláště ženy) dokážou představit. Je to něco podobného, jako když jdete kupovat látku na horkovzdušný balón. No a po létu se stalo, objevila jsem SAH a paní Jitku v Českých Budějovicích.

Letošní léto?! Zažila jsem něco naprosto úžasného, opět nové plavky, ale velikosti M. Jak je to možné? Jednoduché, pustila jsem se do snižování nadváhy se SAHem a paní Jitkou. Výsledek je úžasný, 40 kg je fuč. Proč bych své nové tělo o váze 59 kg schovávala pod vytahaná trička. Užila jsem si léto v kraťasech, tílečkách, sukýnkách a plavkách. Nebyla jsem u moře a přesto mě, kdekdo, závidí jak jsem nádherně opálená.

Jaké bude vaše příští léto? Je to vás jakou velikost plavek bude příští rok nosit.

klientka SAH