Pocit

Mluvím s mnoha klienty a ti už přicházejí ponejvíce trochu poučeni od člověka, který si dal Systémem asistovaného hubnutí® tělo do pořádku, takže tam ten pocit nemám, ale když však mluvím s lidmi, kteří o Systému asistovaného hubnutí® ještě neslyšeli a vysvětluji jim, že mohou vrátit vychýlený zdravotní stav do normálu jen základním jídlem a bez sportu, včetně glykemie, cholesterolu, kyseliny močové, krevního tlaku, aniž by vylučovali jakékoli suroviny z jídelníčku, kromě léčebných účelů, tak cítím nedůvěru.

A v zásadě, když nad tím přemýšlím, tak je naprosto nemožné, po té mediální masáži, uvěřit takovémuto tvrzení.

Zvláště, když se neustále opakuje, že bez sportu to nejde, že bez sportu nezhubnete a když ano, tak špatně!

Tvrdit v dnešní době, že si nemusím odpírat ani čokoládu, ani řízek, ani palačinky, ani oříšky, ani brambůrky a ani nemusím hnout bokem, abych si vrátila zdraví, to je prostě moc!

Ale tak to jeJ! A už se to nikdy neodestane, i když se to řadě pilulkářů „nehodí do krámu“.

Systém asistovaného hubnutí® je metoda, která umí obyčejné jídlo seřadit do jídelníčku tak, že pracuje pro vás a ne proti vám! To je celé. Nic na tom není. Je to nesmírně jednoduchéJ!

Co ale není jednoduché je to, že stravu si neřídíme my, ale náš hypothalamus a protože má v popisu práce do těla dostat tuk, tak má prostředky na to, aby se to stalo.

A také se to stane. Takže když nevíte, jak se jeho prostředkům bránit, aby do vás nedostával přebytečný tuk, tak sílíte.

My už to umíme. Dlouhodobě si udržujeme hmotnost, to je naším cílem. Nebojte se tedy odhodit vnucené předsudky o tom, co je zdravé a co nezdravé a řiďte se vlastním tělem, protože jen vy víte, co je pro vaše tělo zdravé a co nezdravé.

To, co vám všichni říkají, že je zdravé, to vaším tělem může projít naprosto bez povšimnutí, protože to není třeba a nedodáte to, co ve vašem těle potřeba je, protože si myslíte, že je to nezdravé. A už tam máte chybu, protože naše těla jsou geniální a když dodáte, spotřebují to, co potřebují, zbytek vyloučí. S tím problém není. Problém je, když nedodáváte!!! Tam pak začínají malnutrice (chybění složek výživy) a tělo postupně chátrá.

Tak nedělejte tyto zbytečné chyby, nebojte se přijít poradit, už to máme všechno popsané a zdokumentované, víme, co máte dělat, abyste si od nadváhy navždycky pomohli.

Těšíme se na vás a za všechny přeje zdraví a kila dolů

Lenka Náměstková, DiS.
diplomovaný nutriční terapeut
metodou Systém asistovaného hubnutí®