Převratné objevy vědy

Převratné objevy vědy nám denně přinášejí nové a stále lepší výrobky. U nich se vůbec nedivíte, že je to možné. Přeci věda je tu od toho. Považujete to za normální, že traktor před dvěma sty lety ještě nebyl a nyní nejen, že existuje, ale sám si umí jezdit po poli a orat!

Ve sféře lékařství také rozumíte tomu, že máme zobrazovací metody, které dříve nebyly, že provádíme složité operace srdce, že nahrazujeme různé orgány či provádíme genetický vývoj.

Co je však pro vás stále nepochopitelné, je to, že na poli nutriční terapie se udál velký skok v myšlení a náhledu na stravování vůbec!

A nejen, že umíme nastavit takové podmínky v těle, aby tělo snižovalo množství nadbytečného tuku, ale dokážeme nastavit situace, kdy vracíme vychýlený zdravotní stav do normálu a to včetně vysokého krevního tlaku nebo atributů krevního obrazu jako je glykemie, cholesterol, kyselina močová a další.

Jak je to možné?

Umožňuje nám to metoda Systém asistovaného hubnutí®, která sice původně vznikla především jako řešení nadváhy, ale časem se prokázalo, že toho umí mnohem více a nyní ji používáme především jako terapeutický prostředek k zlepšení pacientova zdravotního stavu pouhým základním jídlem, bez vylučování jakýchkoli surovin z jídelníčku a bez sportu.

Už slyším všechny, jak se ohrazujete, že sport je důležitý!! Ano, ale myslíte také na ty tisíce lidí před operacemi, po operacích, imobilních z různých důvodů i těch, kterým cvičení nepřináší kýžený výsledek? Myslím, že ne, protože sport byl zmanipulován ve prospěch bussinessu a pokud člověk, který cvičil, nemá o dva dny déle o 200g méně než den, kdy cvičil, tak by cvičit neměl, protože si přitěžuje! Viz článek o pohybu

Toto nám potvrdila i praxe a kdo to neví, tak ať o sportu raději nehovoří. Ne všem tělo funguje správně a pokud neodbourá metabolickou vodu, kterou při sportu vyrábí, tak na to také doplatí.

Nebojte se přijít na konzultaci, vysvětlíme vám, co se děje v mozku, jak nastavit jídelníček i to, jak dlouhodobě udržovat. A to je důležitý cíl – již nikdy nenabrat!

Přeji hodně zdraví a kila dolů

Vaše, již 14 let udržující metodou
Systém asistovaného hubnutí®,
Lenka Náměstková, DiS.