Princové na bílém koni došli už dávno!

10. 2. 2017

Proč vám píši takovou větu? Protože speciálně ženy se dokáží postarat o všechny, o všechno, jen ne o sebe!

Tím, že dokáží vše zařídit, i při zaměstnání obstarat domácnost, zabezpečit ji finančně i materiálně, tak očekávají, že takto se někdo postará i o ně!!!

A tady dělají největší chybu – princové na bílém koni, kteří by se o ně postarali, již dávno došli!

Není tady nikdo, kdo se o Vás postará. Musíte to být Vy samy, které se postaráte o své tělo, nikdo jiný to být nemůže.

A když si právě ani neuvědomíte, že když to nebudete vy, tak nikdo, tak se o sebe nestaráte. Je vám zatěžko sníst jídlo, je vám zatěžko nakoupit si pro sebe, je vám zatěžko, zařídit správně časy.

Ano, když se o sebe nechcete starat, tak jde vše těžko.

Když si ale připustíte, že když se nepostaráte vy, tak nikdo, tak vám vyjde, že je to prostě nutnost a již to nebudete brát jako sobeckost.

To očekávání z červené knihovny nadělalo velikou paseku. Představujeme si své vyvolené jako ochránce, přítele, romantického snílka, který zabezpečí rodinu, bude si hrát s dětmi, pomiluje Vás kdykoli chcete.

Jenže muž umí dělat jen jednu věc. Tudíž potřebujete nutně mnoho mužů! A z toho pramení dnešní rozčarování z mužů, protože umí právě jen jednu věc a nejsou schopni jako ženy adaptovat se na nové podmínky. Ale vy pořád očekáváte, že se to stane. A ono se to bohužel nestane.

Většina mužů je sobeckých od přírody, musíme s tím počítat a samy sebe obstarat tak, abychom vše ve zdraví přežily a mohly správně fungovat.

Dejte se v mysli na první místo, vše posuzujte, zda Vám to prospěje anebo Vám to ublíží a nepovažujte to za sobeckost. Vyřešíte tím prakticky spoustu věcí, vyzkoušejte si to.

A k tomu právě pomáhá Systém asistovaného hubnutí® - Dieta 21. století.

Lenka Náměstková, DiS.
Diplomovaná nutriční terapeutka