Prozření

Bylo to, jako když mi někdo sundá šupiny z očí.

Je to podezřelé!

Tuto větu pronesla klientka po edukaci Systémem asistovaného hubnutí®, kdy jsme si vysvětlily, že bude hubnout, i když bude jíst i dorty, i řízek, i palačinky, i oříšky, i kulajdu..., a to v porcích, které se jí zdály být nekonečně velké a bez toho, že by musela dělat jakékoli cvičení. Jen bude jídla jíst v patřičné časy. Může překvapit, že mrkev nebude jíst večer, papriku nebude dávat na snídani, večer nebude poštipovat sýr, polévka již není grunt a maso špunt, a ještě řada dalších poznatků. Tyto znalosti vyplynuly z toho, že denně klienti hlásí svou váhu a jídelníček předchozího dne. Dnes již naprosto jistě, oproti starým redukčním režimům, víme, kam suroviny posadit v jídelníčku, aby pracovaly pro nás a ne proti nám!

A to je celé. Když zapřáhnete suroviny do práce, tak realizujete potřebný vyšší výdej energie zevnitř vlastním tělem! Tak to už snad není tak podezřelé.

Větou od klientky mi došlo, jak strašně je to pro vás cizí, jak strašně moc nesmyslných rad na vás v běžném životě působí. Chápu nyní, že pak nejste schopni rozeznat, že toto je cesta, která umožní tělu fungovat zdravě po dlouhé časy.

Ale Systém asistovaného hubnutí® už je na světě. Už pro nás pracuje a je to jen otázka času, kdy to bude docházet většímu a většímu počtu lidí, kteří se již o sebe a své tělo budou umět postarat lépe a budou zdrávi.

Pak vás ale napadne další myšlenka - když je to tak skvělé, proč se o tom nikde nemluví?

Bylo mi to záhadou, ale tou větou mi to došlo. V zásadě všechna média již byla informována o tom, co je to za metodu a jak pracuje, ale nejspíše to považují za nejapný vtip. Ty vžité představy, že omezovat stravu je správné a bez sportu to nejde a když se zhubne bez sportu, je to zase špatně – tak z tohoto pohledu vlastně ani není důvod se o to zajímat. Tak je budete muset burcovat zřejmě vy.

A to se tedy miliony lékařů po celém světě mýlí, když říkají, že bez sportu to nejde a že musím omezit stravu, abych snížil(a) hmotnost
Ano, miliony lékařů se mýlí! Pokud máte zájem o konkrétní informace, podívejte se níže na odkazy na literaturu.
A jsem tedy jedna proti milionu?
Ne! Jsme první z milionů, to je velký rozdíl!
Za námi stojí miliony vědců celého světa, kteří každý jeden z nich udělali ohromný kus práce, která vydala svědectví o našem báječném těle, ale nikdo ty práce nedává dohromady.
Metoda Systém asistovaného hubnutí® je jako desetitisícové puzzle skládané obrázkem dolů.
Trvalo několik let, než jsem to celé správně sestavila dohromady. Když jsme puzzle otočili a podívali se na obrázek, najednou jsme uviděli úplně něco jiného, než je nám médii předkládáno. Vidíme naprosto jednoduchý jedinečný způsob skládání stravy do těla, který, aniž bychom vylučovali jakékoli suroviny z jídelníčku, kromě léčebných účelů, vrací vychýlený zdravotní stav do normálu, včetně glykemie, cholesterolu, kyseliny močové, krevního tlaku. A to aniž bychom museli cvičit.
Používejme pohyb jen pro radost!

Staré redukční metody jako je low carb, ketózové diety, rámcové jídelníčky, které jsou založeny na sníženém příjmu potravy, opakují 60 – 70 let staré informace, které nikdo nereviduje. Redukce hmotnosti těmito metodami funguje pouze přechodně a všichni tloustnete nazpět. Zapomeňte na staré metody a nechte se vést tak, aby se tělo opravilo.

Věřím, že budete našimi partnery a pomůžete nám vrátit zdraví velkému počtu lidí. Já již udržuji stabilní váhu přes 16 let. Jen jídlem a bez sportu. Nezačnete nad tím přemýšlet?

draví a kila dolů přeje

Lenka Náměstková, DiS. diplomovaný nutriční terapeut pracující metodou Systém asistovaného hubnutí®

Zde je střípek z literatur, které byly použity: