Systém asistovaného hubnutí®

Science fiction? Ne! Biochemie v praxi!

24. 3. 2014

Jako zázrak to zpočátku na klienty může působit. Při představě, že jim nic nezakážeme, naopak po nich začneme chtít, aby jedli všechno, včetně řízku, buchtiček se šodó, roštěné s rýží či rajskou s knedlíky, tak jen nevěřícně kroutí hlavou, kamže se to vlastně dostali!

A když jim ještě vysvětlíme, že sportovat vůbec nemusí, když jim to nepůsobí radost, tak to už jsou s rozumem v koncích!

Přece všichni říkají, že to bez toho nejde!

A i když si vše poté vysvětlíme podrobně, tak stejně odchází s množstvím dilemat, jakže to tedy vlastně je. Až praxe je přesvědčí a oni na vlastní kůži poznají, že opravdu mohou – a u nás vlastně musí jíst vše, že budou jíst to, na co mají chuť a ne jen to, co leckdo obchodně propaguje jako zdravé a že i přesto, že nebudou cvičit, tak jejich nadváha začne klesat. Setrvale, plynule, kousek po kousku, dolů a dolů. A ve chvíli, kdy má klient 10,20,50 kg dole, tak říká - Nikdy bych tomu nevěřil, že to takto dobře mohu zvládnout!

A všichni to také zvládají – někdo rychleji, někdo pomaleji, někdo se učí jíst a všichni si opravují svůj zdravotní stav. To totiž Systém asistovaného hubnutí® umí! Naše těla se totiž umí báječně opravovat! Bez jediné kapky krve docilujeme redukci. I z morbidních obezit vracíme hodnoty krevního obrazu do normálu včetně glykémie! Je jedno, kolik kg potřebujete snížit. Zda 50 kg nebo jen 5 kg. Použijete-li Systém asistovaného hubnutí®, dostaví se výsledek. Jak je to možné? Co to způsobuje?

Hlavně to opravdu není žádný zázrak.

Systém asistovaného hubnutí® je propracovaná metoda, která zapracovala poznatky z biochemie do praxe tak, že pomáhá všem, kteří se s kily navíc již nechtějí nosit.

Že to s námi není do týdne spravené, tak to je vám určitě jasné, někdy z morbidních obezit to trvá přes rok, než se to tělo dostane do normálu. Přesto však to jde s normálním jídlem, bez jakýchkoli preparátů, zvýšených nákladů či sportu. A to je velmi dobrá zpráva pro všechny, kteří už všechny ty pokusy vzdali a myslí, že se nadváhy nikdy nezbaví.

A i když se někdy něco nepovede, časem si dojdete k tomu, že to vlastně může být nějakým způsobem i pro vás schůdné a postavíte se své nadváze. Zapřemýšlejte, nenechte se nahnat do stavu beznaděje a použijte Systém asistovaného hubnutí® ke svému prospěchu!

diplomovaný nutriční terapeut
Lenka Náměstková, DiS.