Už vím, proč jsem tlustá...

27. 6. 2013

Jeden den mého života:
Z neděle na pondělí špatně spím. Čeká mě služební cesta, ale nevím, zda nebude ráno na silnicích zácpa, a tak se chci vzbudit dřív a nezaspat. Obavy zapisuji do sešítku, který mám vedle postele.
Celá rodina včetně psa jsou divní, asi přehřátí .Pro jistotu si počkám, až se probudí. Ale spánek nepřichází, proto přežehlím těch pár kousků, které jsem nestihla z večera.
Všichni kromě psa jsou O.k.
Váha neklesá.
Dítě mě nechce pustit do práce.
Vyrážím později.
40 min kolona mě překvapila, ale nepoddávám se stresu a celý interiér auta si během čekání poklidím a vyleštím. Stihnu si domalovat obočí a do tváře pudrem vehnat zdání zdravé a svěží čtyřicátnice.

Vše bylo O.K. Až na můj " Chytrý telefon", který mě nenechá příjmout hovor ve chvíli, kdy to nejvíc potřebuji. ( Kdy už udělají školení správného ježdění prstem po displeji).
Doma pes jen leží, apatický.Váží 45 kg, sama ho do auta nedostanu. Volám manželovi. Vyzvedávám dítě ze školky, nakoupím, vezu sestřenici na domluvené místo balík.
S manželem nakládáme psa. Dítě nemůže pochopit, že je psovi špatně.

Na veterině je pes veselý a hravý. Asi jen špatná nálada, nebo doznívající vedra za 500Kč. Vypadáme jako blázni, ale máme radost, a tak se manžel rozhodne navštívit neznámou restauraci.
Rychle doma převléci a zjistit, zda nám neprosakuje díky dešti voda do obýváku.. Kdy už bude rekonstrukce terasy hotová?!
Dítě v restauraci mrzuté. Pršut není pršut.
Vykoupat, uspat, zkontrolovat psa, upéct dort do školky a uvařit na zitra.
Manžel odchází doslavit svátek k sousedům. A já jsem ráda, protože alkohol zastavuje hubnutí, a to nemůžu potřebovat....:-).

Že vám to něco připomíná?

Vítejte v klubu s názvem : Každodenní stres.

Pro správné hubnutí je třeba zahodit členskou kartu.

Než se vám to povede, alespoň odvodňujte.....

Já jsem zatím u kopřivy.....

klientka H. Š.